AVS Discussions
  Go Down

Finally! Forum problem solved.

HomeTheaterGuy

  • *****
  • 96
  • Your friendly neighborhood admin
    • AV Science
Finally! Forum problem solved.
« on: October 30, 2019, 06:08:29 PM »
We had a software issue that need to be corrected. All systems are now back online.

Thanks for understanding!



Your friendly neighborhood admin

TRainH2O

  • *****
  • 365
  • Analog guy living in a Digital world
Re: Finally! Forum problem solved.
« Reply #1 on: October 31, 2019, 12:13:18 PM »
Must have been behind the scenes as I haven't noticed anything other than every time I post  the year 2018 and put it in parentheses, like I do when listing Blu-ray titles, I get >>>>8)

HomeTheaterGuy

  • *****
  • 96
  • Your friendly neighborhood admin
    • AV Science
Re: Finally! Forum problem solved.
« Reply #2 on: November 01, 2019, 10:26:37 AM »
Must have been behind the scenes as I haven't noticed anything other than every time I post  the year 2018 and put it in parentheses, like I do when listing Blu-ray titles, I get >>>>8)
Hmm - you've found one of the "features" (or bugs) of our forum software. When an "8" and a ")" are typed together, the editor thinks you mean "insert the cool emoji".




If you click the box below the post window that says "Don't use smileys". This will solve your problem! see: 8)

« Last Edit: November 01, 2019, 10:29:28 AM by HomeTheaterGuy »

TRainH2O

  • *****
  • 365
  • Analog guy living in a Digital world
Re: Finally! Forum problem solved.
« Reply #3 on: November 01, 2019, 06:13:48 PM »
If you click the box below the post window that says "Don't use smileys". This will solve your problem! see: 8)
Awesome, thanks.

  Go Up
 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal